15 Kasım 2010 Pazartesi

YÜKSELEN BURÇ BULMA

YÜKSELEN BURÇ
Yükselen burcunuzu öğrenmek için lütfen burcunuzu ve doğum saatinizi giriniz...

Burcunuz:

Doğum Saatiniz:


Yükselen Burcunuz:

Yükselen burcunuz karakter özellikleri ve yaşamda başkaları ile yarışmakta kullanılan yeteneklerimizi tanımlar. Ben'i oluşturur ve bize birey özellkilerini verir. Başka insanlardan farklılığı ve toplumdan özgürlüğümüzü gösterir.
Bu kaba resim içinde fiziki görünüm ile dışa vurum ve tavırlarımız yer alır. Bize doğuşumuzla beraber nasıl donatıldığımızın haberlerini verir. Ayrıca , kendimize güveni veya güvensizliği oluşturan manevi yönümüz de bundan beslenir. Yükselen Burç bizi biz yapan en önemli astro-fonemendir. Diğer insanlar bunun merceği altından bizi izlerler. 
    Astroloji'de Yükselen Burcun özelliklerinden önemli biriside aşk ve cinsel potoansiyelimizi ve bu yöndeki meyillerimizi göstermesidir. Romantik birisi misiniz yoksa aşk ve sevgiyi saf bir erotizmle mi arıyorsunuz ? Tutkulu, kendini her şeyi ile sevdiğine adayan birisi misiniz ? Sevgilinizi gözlerinizden bile kıskanan sahiplenici yönleriniz mi var ? Yahut, kendinden fazla sevdiğinin mutluluğunu düşünen fedakar bir resim mi çiziyorsunuz ?.Yukarıdan yükselen burcunuzu bulduktan sonra aşağıdan ilgili yükselen burc linkine tıklayarak karakterinizie ve yaşamanıza etkilerini öğrenebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder